Energija nadahnuta voćem!

Dobar nastup, odličan rezultat, osobni rekord... što god ganjali, potrebne su nam svježina i energija. Funkcionalan, zdrav napitak je baš ono što je potrebno u takvim situacijama.

Uzmite svoju dozu energije i vitamina uz Juicy Vitamin Water!

Formula: voda + voće + vitamini daje niskokaloričan i osvježavajući napitak koji će vašem tijelu osigurati pravi boost energije, baš kad vam je potrebna.

B5
B6
B7
B12
C
Zn
Juicy - Vitamin Water Imuno
Juicy - Vitamin Water Refresh

Vitamin Water

je voda s čitavim nizom benefita koji osiguravaju sve što je vašem tijelu potrebno. Energija i slatkoća crpe se iz voća*, a osim što je Juicy Vitamin Water proizvod bez dodanog šećera, u njemu nema ni konzervansa ni aditiva.

Vitamini pomažu u regulaciji metabolizma, u pretvaranju masnoća i ugljikohidrata u energiju te pomažu u formiranju kostiju i tkiva. No, tijelo ih ne može samo proizvesti (osim vitamina D) te ih moramo unositi u organizam.

Možete li zamisliti bolji način od bočice pune energije i vitamina, bez ikakvih dodanih šećera i aditiva?

* Iz fruktoze ili koncentrata kruške

Juicy Vitamin Water Imunoboost

s okusom limuna

Snagu crpi iz voća koje je sinonim za imunitet! Vitamin Water s okusom limuna će vas osvježiti, osigurati vam preporučenu dozu vitamina C, B6, B12 i cinka te pripremiti tijelo za sve napore kojima ćete ga izlagati.

Juicy Vitamin Water Refresh

s okusom crvenog grejpa

Crveni grejp je moćna voćka koja vraća energiju, baš kad vam treba. Uz dodatni boost energije, Vitamin Water s okusom grejpa osigurava vašem tijelu i vitamine C, B3, B6 i B12.