Novi okus!
C
B12
B7
Mg
B6

Energija nadahnuta voćem!

#klasaoptimist

  • Dobra vibra i energija svaki dan
  • Vitamini i osvježenje
  • Energetski boost bez dodatnih kalorija
Imunoboost s okusom limuna

Imunoboost s okusom limuna

Snagu crpi iz voća koje je sinonim za imunitet! Vitamin Water s okusom limuna će vas osvježiti, osigurati vam preporučenu dozu vitamina C, B6, B12 i cinka te pripremiti tijelo za sve napore kojima ćete ga izlagati.

Optimist s okusom naranče

Optimist s okusom naranče

Naranča bez sumnje podiže energiju! Vitamin Water egzotičnog okusa naranče i jasmina, osigurat će vašem tijelu preporučene doze magnezija te vitamina B5, B6, B7 i B12. Uz to, doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji.

Refresh s okusom crvenog grejpa

Refresh s okusom crvenog grejpa

Crveni grejp je moćna voćka koja vraća energiju, baš kad vam treba. Uz dodatni boost energije, Vitamin Water s okusom grejpa osigurava vašem tijelu i vitamine C, B3, B6 i B12.

Vitamin water je funkcionalna voda obogaćena mineralima i vitaminima koji tijelu osiguravaju sve što je potrebno za osvježenje i energiju.

Slatkoća i energija se dobivaju iz voća*, a osim što nema dodanog šećera, Juicy Vitamin Water ne sadrži ni aditive ni konzervanse.

Vitamine moramo unositi u organizam jer ih tijelo ne može samo proizvesti (osim vitamina D).

Oni pomažu u regulaciji metabolizma te pretvaraju masnoće i ugljikohidrate u energiju. Možete li zamisliti bolji način unosa vitamina od boce osvježavajućeg napitka punog vitamina i energije iz voća?

*iz fruktoze ili koncentrata kruške

voda + voće + vitamini